cafea bio puro
cyclusfairtradebio organic
aparate de cafea horeca

fair trade

Peste 1.5 milioane de familii din 59 de tari sunt implicate in comert echitabil gratie lui Max Havelaar-Fairtrade.

detalii
cyclusfairtradebio organic

Retete

FairTrade nu inseamna calitate medie.

Espresso inghetat

espresso inghetatFaceti un espresso dublu si adaugati niste zahar. Se amesteca o mana de cuburi de gheata intr-un mixer. Serviti intr-un pahar mare cu pudra de cacao si cu un pai. Mai puteti adauga o aroma in plus: de ciocolata, de alune, de scortisoara, vanilie…

Caffe corretto

caffe correttoIn Italia, acest espresso "corectat" este considerat deliciul perfect de dupa cina. Adaugati o cantitate mica de lichior la un espresso, in mod traditional Grappa este folosit, dar ati putea incerca si cu whisky sau cu rachiu deoarece gustul este excelent.

Marocchino

marocchinoAburiti interiorul unei cesti sau a unui pahar mic si presarati-l cu pudra de cacao. Faceti un espresso presarati-l cu pudra de cacao la care adaugati lapte aburit…

Latte macchiato

latte macchiatoFaceti niste lapte aburit si umpleti un pahar lung pana la o treime din inaltimea lui. Acoperiti dupa aceea cu spuma de lapte. Faceti un espresso mic si cu mare grija introduceti-l in lapte pentru a crea 3 straturi.

facebook cafea puro
cafea miko world land trust fairtrade

S.C. FOUNTAIN S.R.L

J12/615/1996, RO 8316760
400509 Cluj-Napoca, Calea Floresti, nr.2
Capital social: 10.000 RON

Tel/Fax: 0264-425 720, 0722.664.545

Email: adrian.ginsca@gmail.com