cafea bio puro
cyclusfairtradebio organic
aparate de cafea horeca

fair trade

Peste 1.5 milioane de familii din 59 de tari sunt implicate in comert echitabil gratie lui Max Havelaar-Fairtrade.

detalii

Lumea Land Trust

"Nu exista pasageri pe nava Pamant. Toti facem parte din echipaj." Marshall Mcluhan

davidPadurile tropicale, acopereau mai demult 14 % din suprafata terestra a planetei dar astazi acopera de-abia 6 %. Expertii sunt de parere ca, in mai putin de 40 de ani vor disparea de pe suprafata Terrei si restul padurilor tropicale.

IConform Academiei Naţionale de Ştiinţă, cel puţin 50 de milioane de acri pe an sunt pierduti, o suprafaţă aproximativ de mărimea Angliei, Ţara Galilor si Scoţiei combinate. Un acru si jumatate de padure sunt pierduti in fiecare secunda cu consecinte tragice pentru tari in curs de dezvoltare si industrializare. Aproape jumatate din speciile de plante, animale si microorganisme din lume vor fi distruse in decursul urmatorului sfert de secol datorita defrisarilor padurilor tropicale. Suntem pe calea de a pierde o comoara de specii importante pentru orice, de la valoarea lor culturala la resursele lor genetice si atributiile lor medicale. Eradicarea padurilor contribuie la incalzirea globala, inundatii locale, eroziune si saracirea in continuare a locurilor de o frumusete naturala.

"Nu vei salva specii pe cale de disparitie decat daca salvezi intreg ecosistemul. Pentru a salva ecosistemul trebuie sa salvezi pamantul. Asta face World Land Trust." Sir David Attenborough, patron al World Land Trust

Pe data de 31 Decembrie 2009, Puro a cumparat deja peste 2800 de acri de padure tropicala in Ecuador, marimea fiind una de peste 2270 de terenuri de fotbal. Aceasta figura creste constant- vedeti counterul din josul paginii- iar pentru fiecare kilogram de boabe espresso, bani sunt donate pentru ocrotirea zonelor impadurite.

Noi prezicem ca pana in anul 2020 Puro ar putea cumpara peste 10.000 de acri de padure tropicala(impreuna cu alte companii) care va ajuta la protejarea bunastarii unei resurse tot mai rare a planetei. Padurea tropicala. Fiecare pachet de boabe de cafea de inalta calitate Puro achizitionat si fiecare ceasca pe care o puteti savura conteaza. Simtiti-va bine cu cafeaua dumneavoastra de dimineata.

Cerro Candelaria-Ecuador

cerroBiodiversitate exceptionala:
+ 1600 specii de pasari
+ 4000 specii de amfibieni
+ 16.000 specii de plante
+ 4000 specii de orhidee

80% din padurile tropicale din Ecuador au disparut pentru totdeauna. Cateva specii sunt pe cale de disparitie (ursul cu ochelari, tapirul de munte si jaguarul)

facebook cafea puro
cafea miko world land trust fairtrade

S.C. FOUNTAIN S.R.L

J12/615/1996, RO 8316760
400509 Cluj-Napoca, Calea Floresti, nr.2
Capital social: 10.000 RON

Tel/Fax: 0264-425 720, 0722.664.545

Email: adrian.ginsca@gmail.com